Spelregelvraag week 15

Spelregelvraag week 15 2019

Vraag 1
Na het scoren van een doelpunt trekt een speler zijn shirt over zijn hoofd zonder het uit te trekken. De speler draagt onder het over zijn hoofd getrokken shirt nog een shirt, identiek aan het shirt dat hij over zijn hoofd heeft getrokken, dus inclusief naam en rugnummer. Wat moet de scheidsrechter nu beslissen?
A
Hij geeft de speler een vermaning
B
Hij toont de speler een gele kaart
C
Hij staat dit toe omdat het ondershirt gelijk is aan het andere shirt
D
Hij staat dit toe omdat de speler geen reclame, politieke, religieuze of persoonlijke uiting op het shirt heeft staan.
Vraag 1 
Het antwoord op de vraag had B moeten zijn: Het over het hoofd trekken van het shirt is niet toegestaan en dient te worden bestraft met een gele kaart. Had hij het shirt nu over het hoofd getrokken omdat hij deze kans om zeep had geholpen, dan had de scheidsrechter geen kaart mogen tonen.
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1
Terug