Spelregelvraag week 37

Spelregelvraag week 37 2019

Vraag 1
Een speler van Team A mag inwerpen en doet dat heel erg snel. Een speler van Team B die met een andere bal in de handen binnen het speelveld staat gooit deze bal richting de wedstrijdbal die hij op een haar na mist. Dit heeft duidelijk impact op het spel en de scheidsrechter fluit af. Hoe dient de scheidsrechter hierna te handelen?
A
Hij hervat het spel met een directe vrije schop op de plaats waar hij de bal geraakt zou hebben en toont de overtreder een gele kaart voor onsportief gedrag.
B
Hij laat de inworp overnemen en toont de overtreder de gele kaart voor onsportief gedrag
C
Hij hervat het spel met een scheidsrechtersbal en toont de overtreder de gele kaart voor onsportief gedrag
D
Hij hervat het spel met een indirecte vrije schop op de plaats waar de bal was toen de scheidsrechter affloot en toont de overtreder de gele kaart voor onsportief gedrag
Vraag 1 
Hij hervat het spel met een directe vrije schop op de plaats waar hij de bal geraakt zou hebben en toont de overtreder een gele kaart voor onsportief gedrag.
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1
Terug

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *