Penningmeester Arjan van de Reijt ontvangt Zilveren Scheidsrechter voor 12,5 jaar besturen COVS Walcheren

Afgelopen vrijdag 13 september heeft onze penningmeester Arjan van de Reijt uit handen van bestuurslid Arthur Smits van COVS Nederland de Zilveren Scheidsrechter ontvangen. Dit voor zijn verdiensten als bestuurslid van onze vereniging gedurende 12,5 jaar. In deze periode is Arjan achtereenvolgens algemeen bestuurslid, voorzitter en secretaris geweest en sinds juni 2017 is Arjan onze penningmeester.

Voor al zijn inzet zijn wij als vereniging Arjan zeer erkentelijk en daarom spraken Arthur Smits en voorzitter Joost Thoonen lovende woorden over Arjan. Vervolgens speldde Arjan zijn zoon Jip hem de Zilveren Scheidsrechter op en voor Arjan zijn vrouw Agnes was er een mooie, grote bos bloemen.

Foto’s van deze feestelijke onderscheiding zijn hier terug te zien.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *