Spelregelvraag week 7

Spelregelvraag week 7 2020

Vraag 1
Tijdens een oponthoud in een wedstrijd in de Standaard 2e klasse D in district Zuid 1, bemerkt de scheidsrechter dat er een speler op het speelveld staat die 15 jaar oud is. Hoe dient de scheidsrechter nu te handelen?
A
A. De scheidsrechter stuurt de speler van het veld. Deze mag niet vervangen worden. Het spel dient te worden hervat zoals hervat had moeten worden.
B
B. De scheidsrechter stuurt de speler van het veld. Deze mag wel vervangen worden, zolang nog niet het maximale aantal wissels gebruikt is. Het spel dient te worden hervat zoals hervat had moeten worden.
C
C. De scheidsrechter stuurt de speler van het veld. Deze mag wel vervangen worden. Het spel dient te worden hervat met een indirecte vrije schop tegen dit team.
D
D. De scheidsrechter laat deze speler verder aan de wedstrijd deelnemen en neemt ook verder geen maatregelen tegen deze speler. Het spel dient te worden hervat zoals hervat had moeten worden.
Vraag 1 
Het juiste antwoord is D: Een speler mag in competities en/of toernooien voor senioren voor één of meer teams, in één of meer wedstrijden, uitkomen indien hij tenminste 15 jaar oud is. Uit het reglement wedstrijden amateurvoetbal.
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1
Terug

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *