Spelregelvraag week 21

Spelregelvraag week 21 2020

Vraag 1
Een vraag met twee stellingen: 1. Als een team het niet eens is met de scheidsrechter en massaal van het veld loopt, is de wedstrijd onmiddellijk definitief gestaakt. 2. Verzorgers mogen alleen het speelveld in komen na toestemming van de scheidsrechter.
A
A. Alleen stelling 1 is juist
B
B. Alleen stelling 2 is juist
C
C. Beide stellingen zijn juist
D
D. Beide stellingen zijn niet juist
Vraag 1 
Het juiste antwoord is C. Bij het massaal van het veld lopen, omdat men het niet eens is met de beslissing van de scheidsrechter, behoeft de scheidsrechter geen afkoelingsperiode te geven. Zou men niet willen aftrappen, dan geldt er nog wel een procedure. Verzorgers mogen pas het speelveld betreden nadat de scheidsrechter hen een seintje daartoe heeft gegeven.
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1
Terug
  1. Coen Duvekot schreef:

    Meer uitleg lijkt me noodzakelijk. “Onmiddellijk en definitief” is erg duidelijk. In de uitleg staat echter dat de scheidsrechter geen afkoelingsperiode HOEFT te geven. Het KAN dus wel. Daarmee is dat dus niet “onmiddellijk en definitief”. Ergo stelling 1 is onjuist.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *