Start seizoen 2020/2021

De overheid heeft inmiddels het licht op groen gezet voor contactsporten waaronder voetbal. Dat betekent dat vanaf 1 juli ook oefenwedstrijden gespeeld mogen worden.


Het seizoen 2020/2021 zal voor het amateurvoetbal naar alle waarschijnlijkheid volgens planning beginnen (uitgezonderd landelijke competities). Ook publiek is weer toegestaan (maximaal 250 personen) en laten we hopen dat de komende maanden goed verlopen zodat deze maatregelen niet te hoeven worden teruggedraaid. Meer informatie en de protocollen omtrent sporten de komende periode staat hier: https://www.knvb.nl/nieuws/organisatie/berichten/60673/coronaprotocollen-voor-na-1-juli-beschikbaar. Zorg ervoor dat je dit doorgenomen hebt voordat je naar een (oefen)wedstrijd gaat.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *