Er is weer (coronaproof) getraind!

Woensdag 25 november hebben we de training weer hervat nadat dit een aantal weken stil heeft gelezen door de coronamaatregelen die de overheid heeft genomen. Nog steeds is het trainen niet als vanouds, er is een heel protocol opgesteld om de 1,5 afstand te waarborgen en vooraf aanmelden voor de training is nodig zodat onze hoofdtrainer Ronnie de veldindeling en oefeningen hierop aan kan passen. 

In totaal hadden 10 leden zich opgegeven om te komen trainen. Helaas minder dan voor de corona-break, maar nog altijd een mooi aantal in deze tijd waarin het nog maar zeer de vraag is of en wanneer we onze mooie scheidsrechtershobby weer mogen gaan uitoefenen. 

Hoofdtrainer Ronnie had op een half veld drie vakken gemaakt, zodat er in groepen van maximaal 4 personen kon worden getraind. Elke deelnemer had binnen dit vak zijn eigen looplijn van achterlijn naar middellijn. Hierdoor werd onderlinge afstand van 1,5 meter gegarandeerd en lof voor Ronnie hoe hij de oefeningen weer bedacht heeft: individueel, in duo’s en met alle vier de deelnemers in een vak werden diverse sprint- en duurloopoefeningen afgewerkt. Al met al zeker een pittige training en degenen die de conditie de laatste weken wellicht minder frequent bijgehouden hebben zullen ‘s avonds heerlijk op de bank hebben gezeten.

Op naar volgende week, waarbij we hopen dat er nog meer leden komen trainen (let op het aanmelden) en de discipline net zo goed als gisteren is om de onderlinge afstand te bewaren en ons aan de coronamaatregelen en het trainingsprotocol te houden!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *