Beste leden, 

Hierbij weer een update vanuit het bestuur. Het voetbalseizoen zou normaal gesproken in de laatste weken zijn nu, maar helaas zijn de meesten van ons al maanden niet meer binnen de ‘krijtlijnen’ actief geweest. Wellicht dat dit nog verandert nu de KNVB de Regiocup voor junioren wel door wil laten gaan. 

Meer hierover via deze link.  

Clubavond 7 juni – quiz  

Binnen onze vereniging willen we graag nog een online bijeenkomst met jullie houden op maandag 7 juni. Op deze clubavond verzorgt Silco een quiz en dat belooft erg leuk te worden! 

Aanvang om 19:30 uur, meer informatie over de link om in te loggen volgt zo spoedig mogelijk.  

Clubavond 17 juni – wedstrijd Nederlands Elftal
Het zal jullie niet ontgaan zijn inmiddels dat het EK voetbal komende maand begint. Oranje speelt hierbij 3 poulewedstrijden en als Nederland leveren we ook bij de arbitrage een grote bijdrage: Bjorn Kuipers en Danny Makkelie en hun teams staan op het veld. Daarnaast zijn Kevin Blom en Pol van Boekel als VAR actief op het toernooi. Nu er langzaamaan wat coronamaatregelen betreft weer wat meer mogelijk is, leek het ons leuk om te proberen om tijdens een wedstrijd van het Nederlands Elftal bij elkaar te komen. Dit zal zijn tijdens de tweede poulewedstrijd op donderdag 17 juni bij Nederland – Oostenrijk. Ook hierover volgt nog meer informatie, bijvoorbeeld wat de locatie betreft. Het zou wat ons betreft heel mooi zijn om deze avond zo veel mogelijk leden weer fysiek te kunnen begroeten en bij te kunnen praten, dus hou deze avond svp vrij in je agenda. 

EK Pool 
Bij het WK voetbal drie jaar geleden hebben we voor het eerst een WK pool georganiseerd. Dat was een groot succes, met veel deelnemers en versterkte de onderlinge band tijdens een periode dat er wat amateurvoetbal betreft niets gebeurt. Om die reden willen we ook dit jaar een pool organiseren bij het EK voetbal. Zodra inschrijven mogelijk is volgt hierover meer informatie.  

Clubblad 
Eerder gaven we in een eerdere mededeling aan dat het mooi zou zijn om nog een clubblad uit te kunnen brengen voor de zomerstop. Helaas stond daarin een foute datum vermeldt als deadline voor in het insturen van artikelen. Als je iets leuks te vertellen hebt op het gebied van arbitrage, hoe je dit seizoen beleefd hebt, een terugblik naar het verleden of wat dan ook: stuur het svp uiterlijk vrijdag 11 juni in. Op het moment dat er niet voldoende kopij binnenkomt, zal er geen clubblad verschijnen want dan vergt het vullen hiervan te veel tijd van de redactie.  

Reanimatiecursus 
De vereniging biedt voor alle leden een reanimatiecursus of herhalingscursus reanimatie kosteloos aan. Datum is nog onbekend, maar wordt een maandagavond bij BHV Zeeland in Middelburg. Opgave uiterlijk 31 mei bij Arjan. 

Afscheid Joost als voorzitter 
Op de Algemene Ledenvergadering over het jaar 2019 die we in maart gehouden hebben heeft Joost afscheid genomen als voorzitter. 

Nieuwe voorzitter Matthijs heeft Joost laatst nog opgezocht en hem bedankt voor zijn 10 jaar als bestuurslid van onze vereniging en een cadeaubon en een mooie bos bloemen aan Joost overhandigd. 

Bestuursfuncties: Silco loopt mee met bestuur 
Tenslotte nog een mooie ontwikkeling: als bestuur hebben we Silco bereid gevonden om ervaring bij ons op te komen doen en zo mee te maken wat een bestuursfunctie bij de Scheidsrechtersvereniging Walcheren inhoudt en hoe we als bestuur alles gezamenlijk oppakken. 
Uiteraard zijn we daar erg blij mee en we hopen dat je het leuk vindt Silco! 

Met vriendelijke groet,
Matthijs Jobse
Voorzitter COVS Walcheren www.covswalcheren.nl

Geef een reactie