Spelregel beeldvraag

Vraag 1
Bekijk onderstaand beeldfragment. Je kunt het beeld vergroten door te klikken op het vierkantje rechtsonder in het videobeeld. Je kunt het fragment zo vaak opnieuw afspelen als je wilt. De vraag is: Wat is de disciplinaire maatregel en wat is de spelhervatting?
A
A. Geen kaart en een strafschop
B
B. Gele kaart en een strafschop
C
C. Geen kaart en doorspelen
D
D. Rode kaart en strafschop
Vraag 1 
Het juiste antwoord is B. Toelichting: De doelverdediger komt te laat, mist de bal en schept de aanvaller van Volendam. De overtreding vind binnen het strafschopgebied plaats, maar omdat het om een onbesuisde overtreding gaat, dient er toch een gele kaart gegeven te worden.
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1
Terug

Geef een reactie