Onze verslaggever was vanavond getuige van een training van onze leden. Op de strakke kunstgrasmat van FC Dauwendaele had hoofdtrainer Ronnie Krocké (let op het streepje) middels hoedjes en pionnen een ingewikkeld parcours uitgezet.

Nadat de groep het strijdtoneel had betreden en was begonnen aan de warming-up zonderden Matthijs en Rick zich al vrij snel af….. hoedjesfobie? Rebellie? De waarheid was uitdagender, zij gingen de fifa-test lopen.

Terwijl zij zich focusten op de korte en (vele!) lange sprints, werkte de rest van de groep zich naar eigen kunnen in het zweet. Onder de opzwepende complimenten (en vele bijsturingen) van de trainer werd er gezigzagd versneld en getemporiseerd, alles uiteraard met de klok mee 😇

Nadat diezelfde klok 20 uur aangaf verzamelde iedereen zich nog even voor een korte napraat en een dolletje. Het enthousiasme was onverminderd en de lol nog even groot. Onder succeswensen voor de komende wedstrijden werd afscheid van elkaar genomen.

En de fifa-test? Die werd met vlag en wimpel (en veel respect) behaald!

Voor degenen die verhinderd waren, maar zeker ook voor degenen die tussen de hoedjes en pionnen draafden zonder enig idee te hebben gehad waar mee bezig te zijn geweest of de bedoeling te hebben begrepen; uw verslaggever wist het trainingsplan van de trainer te ontfutselen 😎

Geef een reactie