people watching soccer game

Beste Voetballiefhebber,

Als je bij Booking boekt via SponsorKliks ontvangt Scheidsrechtersvereniging Walcheren een mooie commissie terwijl het jou niets extra’s kost..

Getipt door Booking.com‘s Werelds beste bestemmingen voor voetbalfans
Wat is voetbal zonder de fans? Voor alle voetbalfans maar ook voor de voetballers is het leuk dat de stadions weer steeds meer gevuld mogen worden.
Voor dit voetbalseizoen zijn dit de zes beste bestemmingen ter wereld voor voetbal.
Koop online toegangsbewijzen, tours etc.
Ga naar www.nederlandwereldwijd.nl en voorkom vervelende verrassingen. Hier vind je per land de reisadviezen en aanvullende maatregelen.
Dortmund-fans moedigen hun team aan in hun wedstrijd tegen PAOK
Dortmund, Duitsland
Het Westfalenstadion in Dortmund is het thuis van een van de meest gerenommeerde voetbalteams van Duitsland, namelijk Borussia Dortmund. Het is een van de slechts drie Duitse ploegen die de belangrijkste Europese beker gewonnen hebben. 
Het stadion is ook het grootste van het land en biedt plaats aan meer dan 80.000 toeschouwers. Maar het is vooral de sfeer die fans van heinde en verre naar het stadion brengt. Dankzij de grote capaciteit en de grootste staantribune van Europa is het stadion een spectaculaire belevenis wanneer de geel uitgedoste fans hun longen leeg schreeuwen. 
Er is ook een museum waar de geschiedenis van de club verteld wordt, van de oprichting in een kroeg in 1909 tot de huidige sterrenstatus. Ga voor een bratwurst en een Duits biertje naar Strobels, een bar die populair is bij voetbalfans op maar een paar seconden van het stadion. 
Verblijf bij Mercure Hotel Dortmund Messe & Kongress, dat ook vrijwel naast het voetbalstadion ligt.
Stretford End at Old Trafford
Manchester, Verenigd Koninkrijk

Hoewel voetbalfans in heel Groot-Brittannië erg veel van de sport houden, zijn de Mancunians een geval apart. In hun stad spelen zowel Manchester United als Manchester City, dus keuze genoeg om een wedstrijd te zien. 
Op Old Trafford kun je de dagen voor de wedstrijd een rondleiding door het museum en het stadion volgen. Je ziet hier de shirts met het rugnummer 7 die gedragen zijn door iconische spelers als Eric Cantona en David Beckham. Ook zijn er waardevolle memorabilia te bewonderen voordat je de kleedkamers en VIP-tribune bezoekt. 
De echte fans verblijven natuurlijk in het Hotel Football Manchester, recht tegenover Old Trafford.
Het Juventus Stadium is de thuisbasis van een van de grootste voetbalclubs van Italië, FC Juventus
Turijn, Italië
Turijn ligt in het noorden van Italië en telt twee grote voetbalteams, Juventus en Torino. 
De stad biedt volop entertainment voor de voetbalfan. Juventus speelt zijn wedstrijden in het Juventus Stadium dat plaats biedt aan meer dan 41.000 toeschouwers en een van de populairste attracties van de stad is, dus koop je kaartje van tevoren. De Match Day Special Tour mag de echte fan niet missen en het stadionmuseum puilt uit van de glanzende trofeeën, voetbalshirts en kartonnen uitsnedes van Juve’s beroemdste spelers. 
Verblijf in het B&B Cascina Barolo, op maar vijf minuten wandelen van het Juventus Stadium.
Het Bernabéu is al sinds 1947 de thuisbasis van Real Madrid
Madrid, Spanje
In Madrid vind je niet alleen een van de beste teams van Spanje, maar ook van de wereld en daarom is het een echt voetbalwalhalla. 
Bezoek het imposante Estadio Santiago Bernabéu dat plaats biedt aan 85.000 toeschouwers en waar Real Madrid al sinds 1947 zijn thuiswedstrijden speelt. Vergeet ook zeker niet het Wanda Metropolitano waar hun eeuwige rivaal Atletico Madrid sinds 2017 speelt. Een wedstrijd in het Bernabéu is een onvergetelijke ervaring, maar als fan moet je ook zeker de speciale rondleiding doen waarbij je onder andere het veld van dichtbij ziet en de kleedkamers mag betreden. Je kunt zelfs de supercomfortabele stoelen in de presidentiële loge proberen en een selfie nemen met de cup met de grote oren. 
Op maar 250 meter van het Santiago Bernabéu ligt het AC Hotel Aitana, een modern hotel met balkons die uitkijken op het Paseo de la Castellana, een van de grootste boulevards van Madrid.
Uitzicht van bovenaf op het Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti, thuisbasis van River Plate
Buenos Aires, Argentinië

Voetbal is heilig in Argentinië en in het weekend heeft de voetbalgekte de overhand in Buenos Aires. 
Alle clubs en stadions hebben hun eigen karakter. Zo heb je de hoge tribunes van La Bombonera (de bonbondoos) van Boca Juniors, en het Estadio Presidente Perón, het thuis van Racing Club, maar wat je echt niet mag missen is het Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. Dit is niet alleen grootste stadion van de stad, maar ook de plek waar River Plate, de aartsrivaal van Boca Juniors, zijn wedstrijden speelt. 
Het immense stadion opende zijn deuren in 1938 en is in al die jaren het toneel geweest van talloze heroïsche wedstrijden, waaronder die van het nationale team van Argentinië. Welk stadion je ook bezoekt, de energie van het gezang, gespring en geschreeuw van de Argentijnen is gewoonweg geweldig. 
Op twee stratenblokken van het Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti ligt het River House Bed & Breakfast. Het heeft een terras waarvandaan je uitkijkt op het stadion en je de toeschouwers kunt horen.
Klik hier voor de website van Booking

Maak je al gebruik van onze browser-extensie? Die helpt je om SponsorKliks niet te vergeten.
Met de browser-extensie kun je het logo van Bol in je bladwijzerbalk zetten. Die bevat de SponsorKlikslink van Scheidsrechtersvereniging Walcheren en verwijst automatisch naar Bol.
Klik hier voor meer uitleg over de browser-extensie.

Klik hier om de browser-extensie te installeren.

Door Silco

Geef een reactie