We zitten voor wat betreft onze bijeenkomsten in een roerige periode. Vanaf zondag 28 november gelden er nieuwe coronamaatregelen tot en met 18 december.
Deze zijn van invloed op bijeenkomsten die we gepland hebben en ook op onze trainingen op woensdagavond. Gisteravond hebben alle leden een mail van ons ontvangen met onderstaande inhoud.


ALV wordt verzet

De geplande Algemene Ledenvergadering van a.s. maandag 29 november kan helaas geen doorgang vinden. Als bestuur hebben we besloten deze door te schuiven naar maart 2022 waarbij we de ALV van 2020 en die van 2021 op 1 avond willen behandelen.



Kerstavond gaat NIET door

De geplande kerstavond van 17 december kan helaas ook geen doorgang vinden.



Trainingen

Omdat sportaccommodaties om 17 uur gesloten moeten zijn, kunnen wij niet langer trainen op het vaste tijdstip van 19 uur. We zijn al druk doende om te bezien of we hier een andere mouw aan kunnen passen. We komen hier bij de trainingsgroep zo spoedig mogelijk op terug. Wordt vervolgd dus.



Reanimatiecursus

Wat de maatregelen voor de reanimatiecursus betekenen zijn we aan het uitzoeken. We gaan hierover in overleg met de organisator (BHV-Zeeland). Ook hier komen we zo spoedig mogelijk op terug bij de deelnemers aan deze cursus.


Door Bestuur

Geef een reactie