green christmas tree with string lightsPhoto by Elina Fairytale on <a href="https://www.pexels.com/photo/green-christmas-tree-with-string-lights-3811051/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Beste leden,

2021 was een bewogen jaar. Dat geldt voor de hele maatschappij, de voetbalsport en daarmee de arbitrage en ook voor onze vereniging. Voor het tweede opeenvolgende jaar drukte covid-19 en de maatregelen die de overheid neemt helaas een zwaar stempel.

Ook op deze plaats wil ik graag even stilstaan bij het overlijden van Aad de Koster. Via deze weg nogmaals heel veel sterkte voor de nabestaanden met in de eerste plaats zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.

Laten we nu even een pas op de plaats maken en genieten van een periode van rust. Genieten van elkaars gezelschap en een tijd van reflectie voor jezelf. Even stilstaan bij de wereld om ons heen. Hoe kunnen we daar een positieve bijdrage aan leveren?
En op sportief gebied: was is je doel voor de tweede seizoenshelft? Wat wil je anders, beter of bewuster doen?

Ik wens jou en je geliefden hele fijne Kerstdagen, een mooi uiteinde van dit jaar en een positief, gezond en gelukkig 2022.

Hartelijke groeten,

Matthijs

Geef een reactie