U bent hier

Harold van de Ketterij genomineerd als Scheidsrechter van het Jaar bij Zeeuwse Voetbal Awards

Ons lid Harold van de Ketterij heeft een uitstekend seizoen in de hoofdklasse achter de rug, waarin hij 21 wedstrijden leidde. In de laatste tussenstand van april stond Harold in de landelijke groep C op de eerste plaats en maakt hij dus volop kans op promotie naar de B-lijst, waarbij scheidsrechters wedstrijden in de 3e Divisie leiden. Op basis van deze goede resultaten is Harold genomineerd voor Scheidsrechter van het Jaar bij de Zeeuwse Voetbal Awards.
Hieronder het persbericht van de PZC.

VLISSINGEN - Tijdens dit voetbalseizoen hebben trainers, spelers, speelsters en clubs punten kunnen scoren in het kader van de Zeeuwse Voetbal Awards. Ruim twee weken voor de uitreiking, op woensdag 20 juni tijdens het Zeeuwse Voetbal Gala, zijn de genomineerden voor zes van de zeven categorieën bekendgemaakt.

De jury heeft drie Zeeuwse voetballers genomineerd in de categorie Speler van het Jaar. Dat zijn - in alfabetische volgorde - Ronaldo Meijer van Arnemuiden, Menno de Nooijer van kampioen De Meeuwen en Hoek-verdediger Fabian Wilson.
De Speelster van het Jaar wordt gekozen uit het trio Maud Kuijpers (IJzendijke), Angela Versluis (Sparta/JVOZ) en Luna Xausa (MZC’11). Bij de prijs voor de Club van het Jaar zijn De Meeuwen en de hoofdklassers Goes en Hoek de genomineerden. De prijs voor de Trainer van het Jaar gaat naar Daan Eikenhout (De Meeuwen), Marcel Lourens (Kloetinge) of Goes-trainer Rogier Veenstra.

Het Doelpunt van het Jaar is gemaakt door SDO’63-speler Ruud van Driessche, Yerseke-aanvaller Guus de Leeuw of Niek Luime, de topscorer van zaterdag-derdeklasser Zaamslag. Bij de strijd om de titel Scheidsrechter van het Jaar gaat het tussen Ibrahim Eljilali, Jochem van Dijke en Harold van de Ketterij.

In de zevende en laatste categorie is de winnaar al bekend. Arjen de Koeijer maakt dit seizoen 48 goals voor Yerseke en dat leverde hem - vanwege de vermenigvuldigingsfactor 1.5 - in totaal 72 punten op. De Koeijer bleef Dave den Boef en Jean-Paul Harthoorn voor. Den Boef scoorde 32 goals voor Tholense Boys en dat aantal is goed voor 48 punten. De veertigjarige Harthoorn maakte in de vierde klasse 47 goals voor Apollo’69 en scoorde zo ook 47 punten.

De uitreiking vindt op woensdagavond 20 juni plaats in CineCity in Vlissingen. De aftrap is om 19.15 uur. Aansluitend kan in het voetbalcafé de tweede helft van de WK-wedstrijd Spanje-Iran worden bekeken.

Bron: www.pzc.nl, Rudy Boogert 04-06-18, 20:00