Ons bereikte bovenstaand droevige bericht waar wij met leedwezen kennis van hebben genomen.

Cees was lid van de COVS Tilburg van februari 1965 tot juni 1975 van de COVS Winterswijk van juli 1977 tot juli 1984 en van Roosendaal van januari 1985 tot januari 1988.
Sinds 1 januari 1990 was hij lid van onze vereniging.

Cees was secretaris van de Scheidsrechtersvereniging Walcheren van maart 1995 tot maart 2005. Hij was een zeer gewaardeerd en actief lid en kenmerkend was zijn vriendelijkheid, zorgzame persoonlijkheid en punctualiteit.
Hij floot vele jaren in het jeugdvoetbal waarmee hij op zijn 70-ste noodgedwongen moest stoppen vanwege de KNVB reglementen die voorschreven dat je na die leeftijd niet meer actief mocht zijn als scheidsrechter.

Hij heeft daarna nog vele jaren gefloten als verenigingsscheidsrechter bij sv Walcheren en vv De Noormannen.
Tot op late leeftijd bezocht hij onze clubavonden tot zijn gezondheid het helaas niet meer toeliet. Ook in de periode daarna hield hij contact met ons via email en was hij een trouw lezer van het clubblad.

In Cees verliezen wij een zeer gewaardeerd lid die veel voor onze vereniging heeft gedaan en betekend.
Wij wensen zijn zoon Edwin, schoondochter Nancy, zijn kleinkinderen en verdere familie heel veel sterkte toe met het verlies van hun vader, schoonvader en opa en koesteren onze herinneringen aan hem.

Bestuur COVS Walcheren.

Door Bestuur

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: