Afgelopen maandag 20 maart hielden we onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering in het clubhuis van de sv Walcheren.

Naast een bedankje voor de mensen van sv Walcheren voor de altijd gastvrije ontvangst was er ook een blijk van waardering voor beide trainers Wim en Ronnie voor hun tomeloze inzet en beschikbaarheid op en rond het trainingsveld het afgelopen seizoen. De aanvullende mededeling van Matthijs dat beiden ook komend jaar weer hun energie en creativiteit met ons willen delen kon rekenen op een welgemeend en dankbaar applaus van alle aanwezigen.

De prijsuitreiking van de gehouden spelregelwedstrijden leverde 3 verraste gezichten op bij de mensen die een podiumplaats bleken te hebben behaald. Silco was nr.3, Cees K. werd runner-up van Matthijs die er met de Aad de Koster Wisseltroffee vandoor ging.

Verder werd er nog gediscussieerd en teleurgestelde verwondering uitgesproken over het feit dat geen enkele genodigde zustervereniging gehoor had gegeven aan de uitnodiging om aanwezig te zijn. Daarnaast werd besloten om door te gaan met het clubblad waarbij een aantal leden aangaf actief mee te willen helpen met het vergaren en schrijven van artikelen. Hierover binnenkort meer 🙂

De avond sloten we gezellig af met 2 rondes van het Rad van Avontuur waarbij niet onvermeld mag blijven dat Rinus S. beide hoofdprijzen binnenhaalde.

Voor een volledig en gedetailleerd verslag kunt u terecht bij de secretaris Niels Noordhoek.

De fotoreportage werd verzorgd door Adri de Willigen, waarvoor dank!

Geef een reactie