De activiteitencommissie zou niet zo heten als ze niet actief waren met vele activiteiten.

Voor de komende periode staan er nog een drietal mooie, leuke en bovenal gezellige activiteiten op de rol:

Op 10 juni een wandeltocht (slechts 400 meter) langs, door en ook in het normaal niet toegankelijke bunkercomplex bij Dishoek. Een deskundige gids zal uitleg geven en vertellen welke belangrijke rol dit complex in de Tweede Wereldoorlog heeft gespeeld. Na afloop word je nog getrakteerd op een kopje koffie of thee, altijd lekker tijdens de napraat!

Op 24 juni is de mossel (of saté) -avond bij MZVC in Middelburg. Hier zullen we evenals vorig jaar gastvrij worden ontvangen en mogen genieten van hun kookkunsten.

Tenslotte staat ons traditionele trainingskamp gepland voor  7, 8 en 9 juli. Dit jaar gaan we naar Zutphen voor een zeer vermakelijk weekend waar naast de fysieke inspanningen met name het plezier en de teambuilding voorop staan. Er zijn nog 2 plaatsen vrij!

Een overzicht van alle bezigheden van de activiteitencommissie kun je hier vinden.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: