Spelregelvraag

Vraag 1
Een geblesseerde speler betreedt het speelveld zonder toestemming van de scheidsrechter. Binnen zijn eigen strafschopgebied trapt hij de bal weg voor een tegenstander die alleen op de doelverdediger afgaat. Wat beslist de scheidsrechter?
A
Indirecte vrije schop op de plaats waar de bal was; de overtreder wordt verwijderd (RK) vanwege het ontnemen van een duidelijke scoringskans
B
Indirecte vrije schop op de plaats waar de bal was; de overtreder ontvangt een waarschuwing wegens onsportief gedrag
C
Strafschop; de overtreder wordt verwijderd vanwege het ontnemen van een duidelijke scoringskans
D
Strafschop; de overtreder ontvangt een waarschuwing wegens onsportief gedrag
Vraag 1 
Het juiste antwoord is C.
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1
Terug

Geef een reactie