Spelregelvraag

Vraag 1
Een aanvaller scoort een doelpunt en trekt zijn shirt over zijn hoofd om dit te vieren. Echter blijkt na overleg met de assistent-scheidsrechter dat de aanvaller buitenspel stond. Wat beslist de scheidsrechter?
A
Hij keurt het doelpunt af.
B
Hij keurt het doelpunt af en geeft de aanvaller een vermaning.
C
Hij keurt het doelpunt af en toont de aanvaller een gele kaart.
D
Hij keurt het doelpunt af en toont de aanvaller een rode kaart.
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1
Terug

Geef een reactie