Spelregelvraag week 23 2019

Gefeliciteerd! - u heeft de Spelregelvraag week 23 2019 quiz afgerond. U heeft %%SCORE%% van de %%TOTAL%% vragen goed. Dat is %%RATING%%
De antwoorden zijn hieronder aangegeven.
Vraag 1
Een speler die net een hoekschop wil gaan nemen ziet dat hij gewisseld wordt en verlaat via de doellijn (achterlijn) het speelveld. De speler die hem vervangt betreedt het speelveld bij de middenlijn. Mag dit?
A
Dit is niet toegestaan, het wisselen van spelers dient ter hoogte van de middenlijn te gebeuren.
B
Dit is niet toegestaan, de wisselspeler dient op dezelfde plek als waar de gewisselde speler het veld verlaat het veld te betreden.
C
Dit is alleen toegestaan tijdens de extra tijd van een wedstrijd.
D
Dit is toegestaan, tenzij de scheidsrechter anders aangeeft.
Vraag 1 
Met ingang van 1 juni 2019 geldt dat een speler die gewisseld wordt op de dichts bij zijnde plaats het speelveld moet verlaten, tenzij de scheidsrechter anders aangeeft.
Als u klaar bent, klik u op de knop hieronder. Quizonderdelen die niet afgerond zijn, worden als onjuist beoordeeld. Laat het resultaat zien
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Overzicht
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1Einde
Terug
3 gedachte over “Spelregelvraag week 23”
    1. Formeel helemaal juist Nico, maar het gaat hier niet zozeer om de benaming als meer de plek waar het gebeurt. In de volksmond wordt het begrip achterlijn in deze vaker gebruikt en doellijn voor het gedeelte tussen de palen. De vraagstelling is aangepast, dank voor je reactie en oplettendheid!

      1. Als wij, als rapporteurs, de term ‘achterlijn’ of b.v. 16-meter gebied gebruiken worden onze rapporten afgewezen. Ik begrijp jouw insteek. Voor de meeste mensen zijn de andere termen, achterlijn/16-meter gebied e.d. ook veel begrijpelijker.

Geef een reactie