Afgelopen maandagavond (9 mei) hebben we met een aantal leden een stevig robbertje Footgolf gespeeld op de Golfbaan in Middelburg. Dat het moeilijker is dan het klinkt maar ook heel gezellig was bewijzen bijgaande foto’s wel.

De jubileumcommissie had dit sportieve evenement georganiseerd en het was prima geregeld! Ook het weer zat mee en uiteraard was de avond doorspeend van de voetbalhumor. Voor velen (lees: iedereen) was het nog niet altijd zo eenvoudig om de bal over afstanden van meer dan 100 meter door een glooiend terrein tot aan de put te verplaatsen.

Obstakels als waterpartijen en zandbunkers lagen op de loer en vereisten koersvast inzicht en af en toe een timmermansoog. Uiteindelijk keerde iedereen na gedane inspanning met een goed gevoel terug bij het golfclubhuis alwaar we getrakteerd werden op de nodige borrelgarnituur en heerlijk dorstlessend vocht naar keuze.

Er werd nog gezellig nagepraat en gedold waarbij uiteraard van de hak op de tak werd gesprongen en vele onderwerpen de revue passeerden.

We kijken wederom terug op een geslaagd evenement!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: