Een goede voorbereiding is het halve werk. Dat moeten de mannen gedacht hebben die gisteren alles na hebben gelopen en gecontroleerd.

Al vroeg in de ochtend zijn Bart Wattel, Niels Noordhoek en Ronnie Krocké afgereisd naar Papendal om zich te overtuigen dat alles op orde is voor de komst van onze vereniging naar Papendal (17, 18 en 19 juni). Locaties werden geïnspecteerd, velden gecontroleerd, nagemeten en waar nodig afgevlakt. Fietspaden geveegd, tafels en stoelen rechtgezet en biervoorraad gedubbelcheked.

De eindrapportage leverde uiteindelijk een dikke voldoende op; dus niets staat onze komst nog in de weg!
Van de reisleider en hoofdtrainer Ronnie kwam de aanvulling dat ook het beoogde programma voor deze dagen rond is en (da’s nog wel het belangrijkste) dat het voor iedereen toegankelijk is. Of zoals hij het zelf zei ‘iedereen kan meedoen, geblesseerd of topfit, voor iedereen is een functie‘…..

Mocht je na het lezen van bovenstaande en het zien van de foto’s balen dat je je niet (of te laat) hebt opgegeven: Goed nieuws! Er zijn nog 3 plaatsen beschikbaar dus na-inschrijven kan nog. Dit gaat het makkelijkst als je even contact legt met Ronnie Krocké, hij is slechts 1 klik van je verwijderd.

Bart, Niels en Ronnie; hartelijk dank voor het vele voorwerk, we hebben er zin in!

Geef een reactie