Activiteitencommissie

Om in te kunnen schrijven voor activiteiten dien je te zijn ingelogd.

DatumActiviteitOmschrijvingVoorwaardenKostenStatus
23 februari 2023BowlenBowlen in de Kruitmolen, exclusief consumpties, inclusief 2x borrelplank4 introducees p.p. welkom. €8,-- p.p.Inschrijving GEOPEND via dit formulier.
maart 2023BierproeverijBierproeverij bij stadbrouwerij Hosternokke in MIddelburg.Introducees en leden van zusterverenigingen van harte welkom. Maximaal 20 personen.Nog niet bekend.Inschrijving nog niet geopend.
17 april 2023 19:00uurVoetbal-pubquizQuiz met overwegend voetbalgerelateerde vragen. Tijdens de clubavond van 17 april.Schriftelijke beantwoording van vragen in teams van max. 3 deelnemers.geen.Gaat door. Inschrijven niet nodig.
Maandagavond 8 mei 2023FootgolfFootgolf op de golfbaan in Middelburg. Naast trappen is ook gooien van de bal toegestaan.Maximaal 4 introducees p.p. leden van zusterverenigingen van harte welkom.Nog niet bekend.Inschrijving nog niet geopend.
zaterdag 10 juni 2023Bunkerroute DishoekWandelroute o.l.v. een gids over privéterrein langs de bunkers van Dishoek. Na de rondleiding drankje op het pleintje.
Zie Bunkerverhalen
Introducees en leden zusterverenigingen van harte welkom.Nog niet bekend.Inschrijving nog niet geopend.
zaterdag 24 juni 2023Mossel- saté-avondClubhuis MZVC, M.H. Boassonlaan 4, 4333 MH MiddelburgMaximaal 2 introducees p.p.Nog niet bekend.Inschrijving nog niet geopend.
7 - 9 juli 2023Trainingskamp ZutphenNIets moet, veel mag. Gezelligheid staat voorop!Alleen voor leden.ca. €210,-- p.pMeer info op deze pagina.Trainingskamp interessepeiling
26 augustus 2023Wandeling omgeving Axelse BosHapje en drankje bij de dochter en schoonzoon van Bart Wattel.
Met de auto naar Axel.
Afstand afhankelijk van de groep.
Introducees zijn welkom evenals leden zusterverenigingen.Nog niet bekend.Inschrijving nog niet geopend.
September/Oktober 2023Betaald voetbalwedstrijdBezoek aan een wedstrijd in het betaald voetbal (Nederland of België)Maximaal 3 introducees.Nog niet bekend.Inschrijving nog niet geopend.
17 September 2023 9:30uurFietstocht WalcherenLangs de voetbalcomplexen met quiz.
Vertrek om 09:30 uur bij De Kanovijver.
Onderweg een hapje en drankje.
Introducees zijn welkom evenals leden zusterverenigingen.Nog niet bekend.Inschrijving nog niet geopend.
Oktober 2023KNVB trainingTraining door een KNVB-scheidsrechterstrainer. In samenwerking met zusterverenigingen. Moet nog verder worden uitgewerkt. Zit in de ideefase.Nog niet bekend.Inschrijving nog niet geopend.
November 2023PaneldiscussiePaneldiscussie olv een host. Voetbalgerelateerde discussies.Voor iedereen toegankelijk. Nadrukkelijk ook voor leden en bestuur voetbalverenigingen.Geen.Inschrijving nog niet geopend.
15 december 2023FeestavondFeestavond met eten en spelplezier.4 introducees p.p.Nog niet bekend.Inschrijving nog niet geopend.

 

%d bloggers liken dit: