Trainingskamp ’23

Op 17, 18 en 19 juni jongstleden organiseerden we een trainingskamp op Papendal.

Een zeer geslaagde 3 dagen met sport, ontspanning maar bovenal veel plezier en gezelligheid. Je kun het hier nog eens op je gemakje teruglezen.

Naar aanleiding van de enthousiaste reacties en vragen of er in 2023 weer iets georganiseerd gaat worden konden we reeds eerder in een nieuwsbrief melden dat dat wel de bedoeling was.
Inmiddels zijn er een 3-tal aanvragen de deur uit voor een soortgelijke happening in 2023. Naast Papendal is er deze keer ook een aanvraag gedaan bij een sporthotel in Mierlo en een sportevenementcomplex in de Ardennen.
Om iedereen de mogelijkheid te geven mee te gaan is in de planning rekening gehouden met de na-competitie. We mikken op 7, 8 en 9 juli.

Omdat de prijzen bij de aanbieders nog niet bekend zijn, is er nog geen definitieve keuze gemaakt voor de locatie en is ook het definitieve programma en kostenplaatje nog niet bekend.
Voor wat betreft de kosten moet je, uitgaande van afgelopen keer, rekenen op ca. €250,–. Dit is inclusief overnachting, alle maaltijden en de sportactiviteiten. Zodra de prijzen bekend zijn zullen we het daadwerkelijke bedrag uiteraard vermelden.

Voor de leden die maandelijks een bedrag willen sparen is het mogelijk om dit bij de vereniging te doen. Je kunt maandelijks het door jou gewenste bedrag overmaken naar de verenigingsrekening onder vermelding van ‘Trainingskamp 23’.

Mocht het trainingskamp niet doorgaan of jijzelf (om welke reden dan ook) niet mee gaan dan wordt het gespaarde bedrag uiteraard teruggestort.

Zodra er meer bekend is zullen we dit uiteraard communiceren.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je ze stellen aan Silco.

 

2 gedachte over “Trainingskamp ’23”
  1. Wat een goed idee om de training weekend erin te houden. Laat die valsspelers maar aan mij over Silco dat lijkt me beter. Ik ben ook weer van de partij.

Geef een reactie