Bestuurswisseling op komst

Op de clubavond van november heb ik bij de aanwezige leden kenbaar gemaakt dat ik vanaf de volgende algemene ledenvergadering zal aftreden als voorzitter.

Zoals vele van u al hebben gezien op de clubavonden ben ik afwezig of ben ik eerder naar huis. De reden hiervoor is dat mijn werksituatie dusdanig is gewijzigd dat ik op de maandagen en vrijdagavonden aan het werk ben met werkzaamheden waarbij mijn aanwezigheid een must is.

Ikzelf vind dat je als voorzitter aanwezig dient te zijn op de clubavonden / evenementen aangezien dit het bruisende hart is van onze vereniging. Door mijn verplichte afwezigheid ben ik niet overal van op de hoogte en daarin verlies je als voorzitter het overzicht maar met name de “feeling” van de vereniging. Een vereniging op afstand (aan)sturen lijkt me naar jullie toe gewoon weg niet oke.

Hierdoor heb ik helaas moeten besluiten om het voorzitterschap tussentijds ter beschikking te stellen na de Algemene Ledenvergadering in maart 2020. In het bestuur is er al gesproken over een vervanger en op de algemene ledenvergadering zullen we Matthijs Jobse aandragen als de nieuwe voorzitter van onze vereniging. Ik zal dan een stap terug doen en algemeen bestuurslid worden.

Ik zal op de achtergrond betrokken blijven bij de overige taken van de vereniging.
Ondanks dat jullie me dan niet super vaak meer zullen zien heeft het scheidsrechtersvak toch een speciale plek in mijn hart door alle fijne samenwerkingen, mijn persoonlijke ontwikkeling en zal ik zeker betrokken blijven, maar dan op de achtergrond.

Hopende op ieders begrip.

met sportieve groeten!

Joost Thoonen

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *