Nico Meulmeester 40 jaar lid!

Bedankt. 

Het is alweer enige tijd geleden dat ik iets voor het clubblad heb geschreven. Dat komt omdat ik een ‘writersblock’ heb. Inmiddels heb  ik nu wel een reden om toch iets te schrijven. Althans, ik vind dat ik dat verplicht ben.
Waarom? Nou, dat is simpel. Vrijdag de 13e december was voor mij een memorabele avond. De traditionele kerstavond van onze vereniging. Tijdens deze avond ben ik in het ‘zonnetje’ gezet. Vanwege het feit dat ik 40 jaar lid ben van onze ‘vriendenkring’. Want zo mag ik onze scheidsrechtersvereniging Walcheren toch wel noemen?

Van ons erelid Cees Koeijvoets kreeg ik de speld van 40-jaar lidmaatschap opgespeld. Cees hield nog een leuke speech. Oude herinneringen werden opgehaald. Ook kreeg ik nog het bekende scheidsrechtersvereniging Walcheren beeldje uitgereikt. Dat beeldje werd mij overhandigd door onze penningmeester Arjan v.d. Reijt. 

Het bestuur meende ook mijn vrouw Ria nog een aandenken te moeten schenken in de vorm van een schitterend kerststuk. Daar kon ik dus mee thuiskomen. En ook mijn vrouw Ria wilt (uiteraard) een ieder die dit allemaal mogelijk heeft gemaakt, bedanken voor de inzet in deze.

En ik (Nico) wil uiteraard ook iedereen bedanken voor deze fantastische geste betreffende het 40-jarige lidmaatschap. Ik en ook Ria hopen nog mee te maken dat een volgend lustrum een feit zal worden. 

Nico & Ria Meulmeester.

Noot van de redactie: de foto’s van de uitreiking vind je hier.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *