Aangepaste trainingstijden

Trainingen bij FC Dauwendaele

Een aantal teams bij FC Dauwendaele gaat de zomerstop in. Dat betekent dat zij stoppen met trainen en daardoor kunnen wij terugkeren naar ons vertrouwde tijdstip en locatie. Met ingang van woensdag 1 juli trainen we weer van 19:00 uur tot 20:00 uur en op het kunstgrasveld.  

De accommodaties mogen ook weer open, maar vanuit gemeente Middelburg en FC Dauwendaele wordt langer de tijd genomen om te bekijken hoe kleedlokalen en douches weer gebruikt en vervolgens ontsmet kunnen worden en hoe diverse teams corona-proof gebruik van het gebouw kunnen maken.Vooralsnog betekent dat voor ons dat we GEEN gebruik kunnen maken van het kleedlokaal en de douches. De verwachting is dat dit pas media augustus verandert. Kom dus nog steeds in je sportkleding aan en neem zelf drinken mee. 


Zoals elk seizoen geldt dat je fit aan je wedstrijden moet beginnen, anders doe je de spelers maar zeker ook jezelf tekort. Dat geldt voor de competitiewedstrijden, maar ook voor oefenwedstrijden die je mogelijk krijgt aangeboden. Omdat het nu al maanden geleden is dat je een wedstrijd hebt gefloten, adviseren we je om goed naar je trainingsopbouw te kijken en niet direct te hard van stapel te lopen. Zeker als je een rustperiode hebt gehad is het belangrijk. Kom daarom lekker trainen op de woensdagavonden, zodat je in augustus (oefenwedstrijden) en september (beker/ competitie) fit bent.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *