Trainingsopkomst

Van onze verslaggever Jan v.d. Velde

Bent u al een beetje gewend aan de regels die de KNVB opgelegd heeft naar aanleiding van het Covid 19? Geen publiek, geen kantine open. Maar is het eind in zicht? Inmiddels mag er bij de interlands een kleine hoeveelheid publiek naar binnen. En wat hebben we dat gemist nu er weer echt gejuicht werd. Nu maar duimen dat dit door gaat.

Er is alweer enkele keren getraind en het weer wordt steeds beter. Hopelijk blijft het zo en zijn we klaar als er weer gevoetbald mag worden want we verlangen steeds meer naar het veld.

Kijk in uw voorbereiding op uw wedstrijd welke shirts, broekje en kousen beide teams dragen zodat u niet voor verrassingen komt te staan. De trainingen zijn op woensdagavond van 19.00 tot 20.00 uur. We trainen op kunstgras.

Sportpark Dauwendaele, Middelburg.  Aanvang 19.00 uur.

De trainingen staan onder leiding van een gediplomeerde trainer: Ronnie Krocké.

Hier vindt u het overzicht van 2021 voor wat betreft de opkomst.

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *