De ‘Week van de Scheidsrechter’ ligt alweer achter ons.
De redactie van het clubblad is benieuwd wat jouw ervaringen dit jaar waren zodat we er een artikel in het clubblad en op de website aan kunnen wijden.
Graag krijgen we een korte reactie van je; die kun je eenvoudig hier achterlaten.

Alvast bedankt!

Door Silco

Een gedachte over “Hoe verging het jou?”
  1. Leuk presentje gekregen bij Fc Dauwendaele, waar ik acteer als clubscheidsrechter. Ik kreeg het kado (chocolade en een waardebon) terwijl de week van de scheidsrechter al voorbij was. Erg leuk dat ze er toch nog aan gedacht hebben. Eerder kon het niet uitgereikt worden door onderbezetting.
    Er is niet alleen een tekort aan scheidsrechters, maar ook aan vrijwilligers die de clubs draaiende houden. Misschien kunnen we als scheidsrechters ook een keertje een presentje schenken aan een vrijwilliger

    Dauwendaele bedankt voor het presentje en tot de volgende keer.

Geef een reactie