Vandaag stond er een evenement van de activiteitencommisssie op het programma. Een wandeltocht in het immer mooie Axelse land.

Hoofdtrainer en Zeeuws-Vlaanderen kenner bij uitstek Ronnie had samen met Bart een pracht van 2 rondjes Axel in elkaar gedraaid. Het werd een super gezellige en ontspannen bezigheid welke ook nog eens ruim werd gesponsord door Roderick en Esther van uitspanning Het Roesthuys (een aanrader op het Szydlowskiplein 6)!
Beiden bedankt voor de heerlijke koffie met geweldige appeltaart; het werd zeer gewaardeerd!!

De wandeltocht bestond uit twee verschillende rondes (met tussendoor een heerlijke lunch) waardoor de totale afstand voor iedereen te doen was (je kon immers na de eerste ronde lekker blijven zitten en ronde 2 aan je voorbij laten gaan). In het tweede deel was nog een bezoek aan de zo typerende watertoren van Axel opgenomen. Bijgaande foto’s (van Bart) zeggen eigenlijk alles. Twee mooie routes door een verrassende en mooie omgeving.

Omdat veel van onze actieve scheidsrechterleden deze dag acte de présence op de groene mat moesten geven bestond de groep vooral uit niet fluitende dan wel vrijgestelde leden, connecties, vrienden en andere onze club een warm hart toe dragende mans- en vrouwspersonen. Mocht je na het zien van de foto’s alsnog zin hebben in een lekker stuk gebak of overheerlijke koffie? Het adres van Het Roesthuys staat hierboven, of klik simpelweg op de link. Ook de wandeling nog eens op je gemakje lopen? Vraag hem op bij Ronnie, hij is je graag van dienst!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: