Spelregelvraag

Vraag 1
Op het moment dat een speler binnen het speelveld voorbij komt lopen, gooit een gewisselde speler van de tegenpartij vanaf de bank een bidon naar deze speler. Hoe hervat de scheidsrechter het spel nadat hij dit heeft onderbroken en de gewisselde speler een rode kaart heeft getoond?
A
Met een scheidsrechtersbal op de plaats waar de bal het laatst geraakt werd
B
Met een indirecte vrije schop op de plaats waar de speler werd geraakt of geraakt zou worden
C
Met een indirecte vrije schop op de plaats waar de bal was toen het spel werd onderbroken
D
Met een directe vrije schop op de plaats waar de speler werd geraakt of geraakt zou worden
Vraag 1 
Regel 12: Een directe vrije schop wordt toegekend aan de tegenpartij, indien een speler een voorwerp gooit naar de bal, een tegenstander of wedstrijdofficial, of contact maakt met de bal met een voorwerp dat in de hand wordt gehouden.
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1
Terug

Geef een reactie