Spelregelvraag

Vraag 1
Een speler die een eerder geblesseerde speler komt vervangen, betreedt zonder toestemming van de scheidsrechter het veld bij de middenlijn. Bijna direct hierna ontvangt hij de bal en speelt deze door, vervolgens scoort zijn team een doelpunt. Wat is de juiste beslissing van de scheidsrechter als hij pas daarna opmerkt dat deze speler zonder toestemming op het veld was?
A
Hij keurt het doelpunt af, want er bevond zich een speler van de partij die scoorde zonder toestemming op het veld en hervat met een directe vrije schop op de plaats waar de speler de bal raakte
B
Hij keurt het doelpunt goed omdat de speler niet zelf het doelpunt maakte
C
Hij keurt het doelpunt af, want er bevond zich een speler van de partij die scoorde zonder toestemming op het veld en hervat met een directe vrije schop op de plaats waar de speler de bal raakte, de betreffende speler ontvangt een gele kaart
D
Hij keurt het doelpunt goed omdat de speler niet zelf het doelpunt maakte, de betreffende speler ontvangt wel een gele kaart
Vraag 1 
Het juiste antwoord is C.
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1
Terug

Geef een reactie