Op 20 november organiseert de scheidsrechtersvereniging Walcheren wegens groot succes ook dit jaar weer een voetbaltafel. De voetbaltafel is een paneldiscussie onder leiding van Jan-Jaap Corré (Omroep Zeeland) waarbij er 2x 45 minuten gesproken en gediscussieerd wordt over diverse voetbal gerelateerde onderwerpen. Aan tafel schuiven deze keer aan:
  • Sebastiaan Bom (scheidsrechter)
  • Ron Huser (scheidsrechter)
  • Gert-Jan Wisse (voormalig voorzitter VCK)
  • Wim Priem (voormalig bestuurslid RCS)
  • Marco Groeneveld (trainer vv Yerseke)
  • Kevin Hollander (trainer Terneuzense Boys)
Het belooft weer een erg leuke en interessante avond te worden!  De toegang is gratis en iedereen is welkom. Neem dus gerust ook geïnteresseerde vrienden of familie mee!De aanvang is om 19:30 uur in het clubhuis van de sv Walcheren.

Door Bestuur

Geef een reactie