girl in red crew neck shirt looking confusedPhoto by Anna Shvets on <a href="https://www.pexels.com/photo/girl-in-red-crew-neck-shirt-looking-confused-4316723/" rel="nofollow">Pexels.com</a>

Spelregelvraag

Vraag 1
Vlakbij de zijlijn botsen twee spelers bij een duel om de bal tegen elkaar, de bal gaat direct daarna via de assistent-scheidsrechter over de zijlijn. Wat moet er nu gebeuren als blijkt dat beide spelers verzorging nodig hebben?    
A
De spelers mogen op het veld verzorgd worden en het spel wordt het hervat met een scheidsrechtersbal op de plaats waar de assistent-scheidsrechter de bal raakte.
B
De spelers mogen op het veld verzorgd worden en het spel wordt het hervat met een inworp.
C
De spelers moeten buiten het veld verzorgd worden en het spel wordt het hervat met een scheidsrechtersbal op de plaats waar de assistent-scheidsrechter de bal raakte.
D
De spelers moeten buiten het veld verzorgd worden en het spel wordt het hervat met een inworp.
Vraag 1 
Het juiste antwoord is D. Toelichting: Spelregels veldvoetbal seizoen 2021-2022, Regel 5, pagina 30: Deze situatie valt niet onder de uitzonderingen genoemd onder het kopje Blessures. + Spelregels veldvoetbal seizoen 2021-2022, Regel 9, pagina 46: Dit is geen reden om een scheidsrechtersbal te geven.
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1
Terug

Geef een reactie