student cheating during an exam

Spelregelvraag

Vraag 1
Juist of onjuist? Als een speler bij het nemen van een strafschop te vroeg het strafschopgebied betreedt, heeft dit alleen gevolgen als hij daarna ook ingrijpt in het spel.
A
Juist
B
Onjuist
Vraag 1 
Het correcte antwoord is B. Deze stelling is onjuist Toelichting: Spelregels veldvoetbal seizoen 2021-2022, Regel 14, pagina 66 en verder: Overtredingen en straffen: Als voordat de bal in het spel is een overtreding wordt gemaakt hangt het vervolg er vanaf wie de overtreding maakte en of er gescoord is. Of een te vroeg toelopende speler ook ingreep heeft hier geen invloed op.
Er is nog 1 vraag te beantwoorden.
Terug
Grijze blokken zijn reeds beantwoord.
1
Terug

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: