Komend weekend gaat het seizoen 22/23 dan echt van start. Met de komende weekenden bekerwedstrijden op het programma rollen we de maand september in. Op de hogere niveaus zijn de reguliere competities reeds eerder begonnen zodat nu iedereen een goed gevuld lijstje met aanstellingen heeft.

Vanwege de hier en daar deplorabele staat van de velden kan het wel zo zijn dat wedstrijden op andere tijden en locaties worden gespeeld. Let hier dus nadrukkelijk op om niet voor verrassingen (lees: gesloten poorten) te komen staan.

We proberen alle aanstellingen die we doorkrijgen zo actueel mogelijk te verwerken in een handig overzicht dat je hier vindt. Staat jouw wedstrijd er niet tussen? Geef hem dan even door via de app of mail en we voegen hem graag toe.

Iedereen veel succes en plezier gewenst!

 

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: