Lintjesregen bij Scheidsrechtersvereniging Walcheren


Het bestuur kan vol trots mededelen dat vandaag 2 van onze leden zijn onderscheiden tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Om 09.00 uur werd ons erelid Cees Koeyvoets in Vlissingen verrast door familie en leden van onze vereniging en natuurlijk de burgemeester van Vlissingen.

Cees werd mooi toegesproken en beloond voor zijn jarenlange inzet voor de KNVB en onze vereniging.

Om half twaalf was het in Oostkapelle de beurt aan ons lid Jan Maranus. Ook hij werd verrast door familie, vrienden en een delegatie van onze vereniging. De burgemeester van Veere had ook mooie woorden voor hem.

Jan is onderscheiden voor zijn vrijwilligerswerk bij Zorgcentrum Simnia en Ter Reede. Daarnaast doet Jan veel voor zorginstelling Arduin en Stichting Huifbedrijden.

Jan is naast al deze activiteiten ook nog vrijwilliger bij de Kustmarathon, atletiekvereniging Dynamica en de motorcross in Aagtekerke. Daarnaast onderhield hij de kerktuin in Aagtekerke. 

Jan was tevens lid van het schoolbestuur, voorzitter van Sportvereniging Aagtekerke, vrijwilliger bij de Oranjevereniging Aagtekerke, voetbalvereniging Domburg en de Scheidsrechtersvereniging Walcheren.

Onze vereniging feliciteert beide heren en is blij met, en trots op, zulke leden.

  1. Silco schreef:

    Van harte proficiat heren, mooie waardering!

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *