Afgelopen weekend werden de laatste wedstrijden van het seizoen gespeeld. Een seizoen waarbij iedereen op zijn eigen manier weer veel heeft meegemaakt en beleefd. Soms vervelend, heel vaak leuk en altijd leerzaam.

Tijd om terug te kijken en voor jezelf verbeterpunten te vinden.  Zijn die er? Wat ga je anders doen en hoe ga je dat aanpakken? De kracht van een vereniging als de onze is dat je daar lekker over kunt sparren met je collega’s. Of dit nu is op de wekelijkse trainingsavond op woensdag (we trainen de hele zomer gewoon (aangepast) door) in de app-groep of op bijvoorbeeld de mosselavond. Heerlijk wat kletsen, ervaringen uitwisselen en mijmeren over onze hobby.

Neem tijdelijk wat gas terug. Zoals al geschreven, de trainingen zijn aangepast op de afbouw na een vermoeiend seizoen en starten straks weer gedoseerd op in de opbouw naar het nieuwe seizoen. Alleen daarom al een bezoek waard.

Iedereen een mooie zomerperiode gewenst en voor het vervolg een succesvolle en frisse seizoenstart gewenst bij het in goede banen (bege)leiden van de belangrijkste bijzaak in het leven.

Mocht het eerder beginnen te kriebelen; er staan alweer voldoende vriendschappelijke wedstrijden gepland dus zonder voetbal hoeft ook deze zomer weer niet te verlopen.

Geef een reactie