Wim Vermeulen heeft aangegeven om na vele jaren van inzet een stapje terug te doen voor wat betreft het geven van de trainingen in de zomervakantie.

Uiteraard vinden we dat ontzettend jammer. We hebben altijd veel waardering gehad voor de creativiteit en inzet waarmee Wim de trainingen vorm gaf en begeleidde. Vanaf deze plaats dan ook nogmaals hartelijk dank voor al die jaren dat je dit voor ons wilde doen!

Dit heeft er toe geleid dat er opnieuw is nagedacht over de trainingen in de zomerperiode (1 mei tot 1 september), hoe die vorm te geven en door wie.
Om met dat laatste te beginnen; Jan van den Dries is bereid gevonden om voor ons de trainingen in die periode te verzorgen. Anders dan afgelopen jaren gaan we in de zomerperiode weer terug naar het bos en het strand.

Dat betekent concreet dat de eerste zomertraining zal zijn op woensdag 1 mei. We verzamelen dan bij De Kanovijver in het Nollebos waar we stipt om 19 uur beginnen (wees dus iets eerder aanwezig…). Er is daar geen gelegenheid tot omkleden en douchen. Evenals de trainingen op het kunstgras zijn ook de oefenvormen op het strand geschikt voor iedereen ongeacht leeftijd, fitheid, ambities of tempo.

We hopen jullie daar in grote getale te mogen ontmoeten en bedanken Jan dat hij deze taak op zich wil nemen.

Door Bestuur

Geef een reactie