Sinds (hele) lange tijd hadden we gisteravond weer eens een ouderwetse clubavond.
Naast het gezellig bijkletsen onder het genot van een drankje, een nootje en een bittergarnituur was er ook plaats voor 2 serieuze onderdelen.

Ten eerste werd Adrie de Willigen onderscheiden vanwege zijn 60-jarig lidmaatschap van onze vereniging. Naast een prachtige glazen oorkonde die hij uit handen van voorzitter Matthijs Jobse mocht ontvangen (zie ook de foto’s). Was er ook nog een oorkonde van de landelijke COVS. Uiteraard waren er ook de felicitaties van de aanwezige leden.

Na een korte pauze nam onze gastspreker Sander Jonkers ons mee in de boeiende wereld van een hockeyscheidsrechter. De aanwezigen luisterden geboeid naar de verhalen en anekdotes over hockeyarbiters en de omgang met coaches en spelers. Wat in het hockey zo normaal is werd door menigeen met grote ogen en klapperende oren tot zich genomen. Niks geen protesteren of op de scheids afstormen. Wederzijds respect en na afloop een moment voor feedback.

Nadat Sander met een welgemeend applaus was bedankt voor dit inkijkje in zijn wereld werd er afgesloten met 2 rondes van het Rad van Fortuin. De hoofdprijzen (2 elektrische tafel-BBQ’s) waren voor Cees Koeyvoets en Jan van der Velde. Uiteraard ging Bart Wattel er ook weer met de nodige prijzen vandoor, waaronder 2 trolleys.

Er kan worden teruggekeken op een sfeervolle, educatieve en bovenal gezellige avond! De eerstvolgende avond is op 29 november, dan hebben we weer een gastspreker, doen we (kort) de ALV van 2020 en draaien we uiteraard ook weer aan het Rad! Noteer de datum dus alvast!

De foto’s van gisteravond zijn hier terug te vinden.

Geef een reactie