Zondagavond 14 november bereikte ons het trieste bericht dat Aad de Koster is overleden.

Aad lag al zo’n 1,5 week op de intensive care en is overleden aan het covid-19 virus.

Aad was binnen onze scheidsrechtersvereniging onlangs, per 1 november, 50 jaar lid en oud-bestuurslid van onze vereniging en van het voormalige district Zuid 1. Als Scheidsrechtervereniging wilden we Aad op de clubavond eind deze maand in het zonnetje zetten voor zijn 50-jarig jubileum. Daarnaast was Aad de naamgever van de wisselbokaal van de spelregelwedstrijd binnen onze vereniging. In 1999 heeft Aad vanuit de COVS de Zilveren Scheidsrechter voor zijn verdiensten als bestuurder gekregen en op de komende clubavond zou Aad benoemd worden tot Lid van Verdienste van de KNVB.

Bovenal kennen wij Aad als een betrokken persoonlijkheid, altijd geïnteresseerd in anderen en iemand die altijd de tijd had om een praatje te maken.

Velen zullen Aad vooral ook kennen als rapporteur, wat hij jarenlang op landelijk niveau deed en waarvoor hij ook de rapporten van andere rapporteurs screende voordat deze naar de scheidsrechters werden doorgestuurd.

We verliezen in Aad iemand die zeer betrokken was bij de arbitrage en wensen zijn directe familie en alle nabestaanden veel sterkte toe met dit grote verlies.

Aad, rust in vrede.

Bestuur Scheidsrechtersvereniging Walcheren

Door Bestuur

Een gedachte over “In memoriam: Aad de Koster”
  1. Willen jullie mijn condoleances overbrengen. ik ken Aad al heel lang, als rapporteur en sceener etc.
    Op 12 oktober heb ik hem nog gesproken op een thema avond bij ons GSV.
    Ben Wirken

Geef een reactie