field grass sport ground

Gisteren (woensdag 1 december) was de eerste aangepaste training voor wat betreft de aanvangstijd.

Omdat we trainden van 15:30 tot 16:45 was de logische verwachting dat vanwege dit vroege tijdstip niet iedereen van de vaste groep aanwezig zou kunnen zijn. Het was dan ook een aangename verrassing om te zien dat er om 15:30 een opkomst was van 11 man. Een mooi aantal!

Naast een (tijdelijk) nieuw tijdstip was ook de trainingsopbouw door hoofdtrainer Ronnie in een nieuw jasje gestoken. We begonnen met een pittige warming-up van een kwartier waarna het vervolg van de training een logische opbouw kende qua intensiteit, afgewisseld met rustmomenten.

Na afloop was iedereen moe maar voldaan en terwijl de eerste regendruppels naar beneden kwamen keerder iedereen weer huiswaarts.

Het blijft in ieder geval de komende twee woensdagen (tot en met 15 december) nog even behelpen. Er is geen mogelijkheid tot douchen, de kleedkamers blijven gesloten en het aanvangstijdstip blijft 15:30 uur.
Zodra de sportmogelijkheden weer verruimd worden zullen we opnieuw bekijken wat er weer meer mogelijk is.

Door Bestuur

Geef een reactie