Gisteravond gaven we een vervolg aan iets wat een jaarlijkse traditie begint te lijken; een mossel- saté-avond bij de voetbalvrienden van MZVC.

De animo was met 26 personen goed en groot te noemen en evenals vorig jaar werkte het weer op een fantastische manier mee (je krijgt wat je verdient zeggen ze wel eens).

De mannen van MZVC hadden alles weer tot in de puntjes (voor)bereid en de sfeer was uiterst ontspannen. Aan de diverse tafels werd uitvoerig gekeuveld dan wel gediscussieerd, er werd veelvuldig gelachen (voetbalhumor is nu eenmaal een mooi iets) en er werd genoten van de perfect klaargemaakte mossels en saté. De aanvoer van sauzen en friet stokten geen moment, er was overvloed in alles (ook verkoelende drankjes) en we werden keurig verzorgd.

Ondanks het feit dat niet voor iedereen het concept duidelijk was; mossels of saté, niet mossels en saté… Hierdoor dreigde er heel even een tekort aan saté te ontstaan (wat vakkundig en adequaat werd ondervangen doordat MZVC spontaan hun eigen voorraad uit de koeling aanbood). Ook dat vuiltje was zo weer weggepoetst.

Zo werd het toch snel alweer laat en verlieten de laatsten (ook traditiegetrouwe dezelfde als altijd) na een laatste goed gesprek en afzakkertje tegen 22:30uur het clubhuis.

Dank aan de mannen van MZVC voor de goede zorgen en dank aan de activiteitencommissie voor het organiseren van deze zeer geslaagde avond!

 

Geef een reactie